O nama

Besplatne-Stvari.com je danas projekt tvrtke logIT Internet Usluge iza koje stoji još nekoliko hrvatskih siteova. Za Besplatne Stvari svakodnevno se brinu:

Marko Radelić je student ekonomije u Zagrebu, idejni je začetnik portala i već se uspješno okušao u sličnim projektima na webu. Brine se za tehničke detalje i promidžbu, te hendla vaše dojave grešaka i suradnju s ostalim webmasterima.

Višnja Željeznjak je apsolventica njemačkog jezika i informatologije na zagrebačkom Filozofskom faxu i autor je svih tekstova. Njeno oko budno prati otkucaje internet srca i vreba svaku cool besplatnu ponudu. Vaše molbe za pomoć, komentari i novi linkovi stižu u njen mailbox.

O Besplatnim Stvarima

Site smo pokrenuli 8. rujna 2000. godine po uzoru na strane freestuff siteove koji, nažalost, uglavnom izlistavaju besplatne stvari za stanovnike Sjeverne Amerike. Naručivanje besplatnih stvari je oduvijek bio poseban vid zabave, ali i način da se dobiju korisne informacije i stvari putem interneta. Tu smo zabavu i korisnost htjeli pružiti hrvatskim surferima i stvoriti sajt gdje će sve biti dostupno domaćoj publici.

I uspjeli smo! Još uvijek smo online i svakodnevno pripremamo sadržaj za nekoliko tisuća posjetitelja, odgovaramo na njihova pitanja i organiziramo nagradne igre.

Besplatne Stvari su otvorile vrata ostalim našim siteovima: Webmajstori.net, Newsletteri.com i Top-Lista.com. Svaki od njih uspješno je primljen među publikom, što dokazuju tisuće registriranih pretplatnika i korisnika.Igre